Cadillac Urban Luxury Concept

Cadillac Urban Luxury Concept
Cadillac heeft op het autosalon van Los Angeles een luxueuze stadswagen voorgesteld, Amerika begint dus ook aan downsizing te denken.

De Cadillac Urban Luxury Concept oogt net als de Toyota IQ erg futuristisch en is 3,83 meter lang, 1,73 meter breed en 1,44 meter hoog. Het design bouwt voort op de recente modellen van Cadillac, zoals de CTS Coupé. Vooraan krijgen zien we een imposante grille en verticale koplampen, terwijl er verder plaats is voor vleugeldeuren en 19″ lichtmetalen velgen. Het compacte conceptmodel biedt plaats voor vier personen en beschikt over een futuristische middenconsole met een analoge snelheidswijzer. Voor de afwerking gebruikt het merk verder leder, hout en geborsteld aluminium.

Onder de motorkap vinden we een hybride aandrijflijn die gebruik maakt van een 1-liter grote driecilinder. De motor wordt daarnaast ook uitgerust met een start/stop systeem en wordt gekoppeld aan een automaat met dubbele koppeling. Het verbruik zou op 4,2 liter/100 km moeten uitkomen. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...