Toyota plaagt met elektrische RAV4

Toyota RAV4 Elektrisch EV
Toyota wil op lange termijn al haar wagens uitrusten met een hybride aandrijving. De Toyota RAV4 zou nu volledig elektrisch worden.

Op de teaserfoto’s zien we de tellerpartij, waarop duidelijk vermeld staat dat de nieuwe RAV4 Powered by Tesla is. Dit model zal volgende week in LA onthuld worden. De Tesla Roadster heeft een vermogen van 288 pk, wellicht zal de RAV4 iets minder vermogen ter zijner beschikking krijgen.

In mei hebben Toyota en Tesla aangekondigd dat ze samen zouden werken aan elektrische modellen. Toyota wil dit model in 2012 lanceren. Details omtrent de prestatiecijfers van dit model zijn er nog niet beschikbaar, maar die zouden op 17 november gepubliceerd worden. Wellicht lekken ze dus iets eerder. Wordt ongetwijfeld vervolgd… (via AE)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...