Onthuld: Nissan Murano CrossCabriolet

Nissan Murano CrossCabriolet
Een Cabrio SUV lijkt een beetje vreemd klinken, maar toch zal Nissan op het autosalon van LA de Murano CrossCabriolet voorstellen.

We hebben het al eens als concept gezien, maar een echte Cabrio-SUV hebben we nog niet eerder zien voorbijkomen. Volgens Nissan gaat het om ’s werelds eerste vierwielaangedreven crossover cabriolet. De Nissan Murano CrossCabriolet zou ruim genoeg zijn voor vier volwassenen en hun bagage, zelfs wanneer het dak in de kofferruimte opgeborgen zit. De wagen zou daarnaast ook over een zeer “premium” interieur beschikken, we zijn benieuwd!

De Murano CrossCabriolet die in LA voorgesteld zal worden is geen conceptmodel, de wagen zal vanaf begin volgend jaar effectief op de markt komen. Wie snel een aankoopbon wil tekenen heeft echter pech, de wagen zal voorlopig enkel in Amerika verkocht worden en er zijn ook nog geen plannen om het model in Europa te lanceren. Wat denken jullie, hebben we in Europa nood aan een Cabrio-SUV?

Nissan Murano CrossCabriolet

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: Nissan Murano CrossCabriolet"

  1. BNNY 15-11-2010 om 13:49

    Prachtig..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...