Gelekt: facelift Opel Corsa

Facelift OPel COrsa
Er zijn foto’s gelekt van de nieuwe styling van de Opel Corsa. Het kleine wagentje krijgt de familieneus.

De foto’s zijn afkomstig van een configurator, die blijkbaar iets te vroeg getest werd. De huidige Opel Corsa gaat intussen al een tijdje mee en heeft enkel onderhuids wat veranderingen gekregen. Deze facelift is dus zeker en vast de moeite waard, des te meer omdat de Corsa opl deze plaatjes er echt een stuk fraaier uitziet dan het huidige model.

Er zijn enkel foto’s van de voorkant van het model terug te vinden op het web. De achterkant zal wellicht slechts kleine aanpassingen ondergaan, de lichten worden wellicht matig hertekend. Aan de binnenkant verwachten we ook enkel kleine veranderingen. Wanneer dit model er zal komen, is nog niet duidelijk. (via JJ)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...