Nieuw Top Gear seizoen start op 23 januari

Top Gear Seizoen 16
Het nieuwe Top Gear seizoen zal vanaf 23 januari op de buis komen, en vermoedelijk volgen ook twee specials rond Kerst!

De filmdata van het zestiende Top Gear seizoen zijn gelekt en daaruit kunnen we alvast voorspellen wanneer Top Gear terug op de buis zal zijn. In totaal wachten zes afleveringen op ons die vermoedelijk vanaf 23 januari uitgezonden zullen worden. Op 15 december wordt er een special opgenomen, alleen is het niet duidelijk wanneer die uitgezonden zal worden. Volgens de geruchten zouden rond Kerst twee specials uitgezonden worden, we zijn alvast benieuwd!

Het nieuwe seizoen zal plaats bieden voor een nieuwe Stig, nadat Ben Collins zijn identiteit als Stig heeft onthuld. Top Gear bleef echter niet bij de pakken zitten en heeft een heuse Stig Farm opgezet om de opvolging te kunnen garanderen. Hoe het er op de Stig Farm aan toe gaat zie je in onderstaande video. (Via: FinalGear)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Nieuw Top Gear seizoen start op 23 januari"

  1. Kristof L 14-11-2010 om 20:14

    Woehoew! Fijn zo 🙂

  2. MRM 15-11-2010 om 12:16

    Hysterically, some Stigs think they can write books. But that’s never a good idea!
    Geniaal!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...