Extra opties voor Bentley Continental Flying Spur

Bentley Continental Flying Spur Series 51
Bentley maakt vanaf heden de extra luxueuze Series 51 beschikbaar voor de Continental Flying Spur.

De Series 51 reeks was eerder al beschikbaar voor de Continental GT en de Continental GTC, maar nu kunnen ook de liefhebbers van de Flying Spur bij deze extra luxueuze versie terecht. De Flying Spur kan in deze speciale reeks in 14 verschillende composities gekocht worden. Zo is er plaats voor een two-tone exterieurafwerking en een three-tone interieurafwerking. Daarbij kan er gekozen worden tussen verschillende houtsoorten en aluminium panelen.

Verder zorgt Bentley ook voor 19″ negenspaaks lichtmetalen velgen en verschillende Series 51 badges. Daarnaast is er nog plaats voor blauwe remklauwen, aangepaste luchtinlaten vooraan en een nieuw touchscreen infotainment systeem. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...