Gran Turismo 5 is nabij

Gran Turismo 5
Vijf jaar wachten is een lange tijd. Een tijd vol loze beloften en uitgestelde release data. Maar het einde van de tunnel is nabij. Gran Turismo 5 zal beschikbaar zijn op 24 november 2010!

We hadden het er gisteren nog over, maar nu is alle onzekerheid van de baan. Over minder dan 2 weken kan je de Gran Turismo 5 disc in je Playstation 3 schuiven. Dit goede nieuws werd zonet bekendgemaakt op de officiële Playstation blog.

Kazunori Yamauchi, bedenker van de Gran Turismo series, deelde volgende gedachten mee over het lange en uitdagende ontwikkelingsproces: “Gran Turismo 5 was een ambitieus project, vol uitdagingen en zo complex dat het onze versie van het Apollo Space Programme werd. Wanneer we de eerste Gran Turismo op de markt brachten in 1997, wilden we een compleet nieuwe toon zetten in het racing genre. Dankzij de enorme technologische vooruitgang met de Playstation 3, konden we niet enkel onze eigen hoge verwachtingen bevredigen, maar ook die van onze fans. We konden hun verwachtingen zelfs overschrijden. Alle trouwe Gran Turismo fans ter wereld en hun wensen liggen ons zeer nauw aan het hart. Daarom was de eerdere beslissing om het spel uit te stellen ook voor ons enorm moeilijk. Ik kan mij enkel verontschuldigen ten opzichte van iedereen voor het lange wachten. Ik hoop ook dat wanneer jullie de enorme omvang aan race uitdagingen in Gran Turismo 5 aangaan, jullie niet teleurgesteld zullen zijn.”

Samen met de bevestiging van de release date (eindelijk), werd ook de volledige lijst met auto’s en circuits bekendgemaakt. Deze kunnen jullie zodra vinden op de officiële Gran-Turismo website. Meer dan 1.000 auto’s zullen beschikbaar zijn. De auto’s uit jullie virtuele garage kunnen jullie dan loslaten op parcours overal ter wereld. Het circuit van Monza en de legendarische Nürbürgring zijn slechts twee uit de zovelen. Dus nog maar even op de tanden bijten! Via de online modus komen jullie ons misschien wel tegen! See you on the track! (Via: EU Playstation Blog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...