Mercedes CLS Shooting Brake gaat in productie

Mercedes CLS Shooting Brake
Mercedes heeft de komst van de Mercedes CLS Shooting Brake officieel bevestigd. De wagen zal in de fabriek van Sindelfingen gebouwd worden.

Mercedes was destijds de eerste premiumconstructeur die besloot een vierdeurscoupé op de markt te brengen en die rol als innovator wil het Duitser merk duidelijk behouden. Daarom zal Mercedes het gamma van de Mercedes CLS uitbreiden met een Shooting Brake model, dat over dezelfde eigenschappen als de coupé beschikt, maar wel wat meer bagage kan meezeulen. Lifestyle inclusief praktische mogelijkheden!

Het is uiteraard overbodig om te vermelden dat de CLS Shooting Brake zeer goed op de Mercedes CLS zal gaan gelijken. Enkel de achterkant zal een lichtjes andere vormgeving krijgen, maar het eerder voorgestelde concept lijkt ons al aardig naar het definitieve model te neigen.

Aan de binnenkant hoeven we ook geen wonderen te verwachten, op de hoeveelheid bagageruimte na dan. Het interieur zal wellicht degelijk en strak, maar misschien een tikkeltje saai worden. Motorisch gezien zal de CLS Shooting Brake hetzelfde motorengamma kunnen herbergen, even doorklikken naar deze pagina om te weten welke motoren dat precies zijn.

Mercedes CLS SHooting Brake

Mercedes CLS Shooting Brake

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...