Gelekt: Eerste details Audi Q5 Hybride

Audi Q5 Hybride
De eerste details rond de Audi Q5 Hybride zijn vandaag op het internet gelekt, het model zal op het autosalon van LA onthuld worden.

Qua styling zijn er behalve de nieuwe wielen en de banden met lage rolweerstand, geen verschillen. Binnenin vinden we uiteraard ook amper verschillen, alleen het instrumentenpaneel werd aangepast om de informatie over de hybride aandrijflijn weer te kunnen geven. De bagageruimte is als laatste ook wat gekrompen, de inhoud bedraagt 480 liter.

Onder de motorkap van de Q5 Hybride vinden we een 2-liter TFSI met 211 pk gekoppeld aan een elektromotor met 45 pk. Gecombineerd levert dat 245 pk en 480 Nm koppel, waardoor de Q5 Hybride van 0 naar 100 km/u sprint in 7,1 seconden en een topsnelheid van 222 km/u haalt. De Q5 Hybride kan daarnaast 3 kilometer rijden zonder dat de verbrandingsmotor bijspringt. Meer details volgen later deze maand, zodra de Q5 Hybride officieel gelanceerd wordt. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...