Officieel: Jaguar XF Black Pack

Jaguar XF Black Pack
De Jaguar XF moest Jaguar een nieuw leven inblazen en deed dat met succes. Wie zijn XF dramatische looks wil geven, kan nu opteren voor het Black Pack.

De naam Black Pack doet al vermoeden dat donkere kleuren centraal staan bij dit optiepakket. Het pakket omvat dan ook onder meer 20″ Draco velgen met diamanten afwerking, een zwarte grille en zwarte raamomlijstingen. Het pakket is beschikbaar op de Jaguar XF S, de Jaguar 5.0 V8 en de Jaguar XFR. De prijs bedraagt iets meer dan €1.000.

Het Jaguar Black Pack was eerder al beschikbaar op de Jaguar XKR. Ook het Speed Pack was een optie bij de XKR. Ongeveer de helft van de kopers van een XKR opteerde sinds de voorstelling van deze pakketten voor één van de twee pakketten. Het succes bij de XF zal wellicht iets geringer zijn, maar Jaguar ziet toch brood in het Black Pack voor de XF.

Het Black Pack kan enkel in combinatie met een bepaald aantal vooraf bepaalde kleuren besteld worden. Die kleuren zijn Polaris White (mooi contrast), Spectrum Blue, Ultimate Black, Stratus Grey, Lunar Grey en Liquid Silver. De XFR kan nog in twee unieke kleuren uitgevoerd worden, Kyanite Blue en Salsa Red. Ook hier kan het Black Pack aangevinkt worden als optie. De ultieme Jag-liefhebber kan bovendien het Black Pack combineren met het XF Aerodynamic Pack, dat op de XF S gelanceerd werd. Het omvat een nieuwe voorbumper, andere grille en lagere luchtinlaten. Voor elk wat wils dus!

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XFR.
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XF S.
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XKR.


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...