Impressie: BMW 6-Reeks Cabrio

BMW 6-Reeks Cabrio Impressie
We hebben nieuwe impressiefoto’s van de nieuwe BMW 6-Reeks Cabrio, de wagen maakt vermoedelijk zijn debuut op het autosalon van Genève.

De 6-Reeks Cabrio zal de designtaal van de nieuwe 6-Reeks familie volgen, die op basis van de Gran Coupé concept ontwikkeld zal worden. De nieuwe 6-Reeks Cabrio beschikt ten opzichte van zijn voorganger over een kortere overhang en bredere wielkasten. De dimensies zouden tussen die van de nieuwe 5-Reeks en 7-Reeks liggen. Vooraan vinden we de typische ronde koplampen terug, terwijl er achteraan plaats is voor L-vormige LED achterlichten. De nieuwe BMW 6-Reeks Cabrio zal net als zijn voorganger gebruik maken van een softtop.

Onder de motorkap zal er aan dieselzijde plaats zijn voor de 640d als instapper, die beschikt over een zes-in-lijn turbodiesel met 306 pk. De topmotorisatie wordt de 650i die gebruik maakt van een 4.4-liter Twin-Turbo V8 met 555 pk. Een M-versie van de BMW 6-Reeks Cabrio staat ongetwijfeld ook op het programma. Hierover later meer. (Via: BMWBlog)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Impressie: BMW 6-Reeks Cabrio"

  1. Tim 05-11-2010 om 18:47

    Neus vind ik ok, de poep daar ben ik minder voor.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...