Fiat komt met MyLife versie van Punto Evo

Fiat Punto Evo MyLife
De Fiat Punto Evo is niet zo’n groot succes als zijn voorganger. Om de verkoop nieuw leven in te blazen bouwt Fiat een speciale “MyLife” versie van het model.

Ondanks de vele onderhuidse verbeteringen is de Fiat Punto Evo niet zo’n groot succes als zijn voorganger. Reden hiervoor is ongetwijfeld de gewijzigde styling van het model die niet alle consumenten kan bekoren. Fiat wil dit probleem aanpakken en zorgt voor een speciale editie die aan een zeer competitieve prijs verkocht zal worden. Zo zal de instapversie in Italië minder dan 10.000 euro kosten.

De Punto MyLife krijgt glanzend zwarte afwerking voor de voor- en achterbumper. Daarnaast worden de zijspiegels in lakkleur gespoten en zijn de achterlichten nu een tikkeltje donkerder geworden. Binnenin vinden we daarnaast een nieuwe bekleding voor de stoelen terug. De standaard uitrusting van het MyLife model is ongezien voor een model dat voor minder dan 10.000 euro over de toonbank kan gaan. Zo is er qua veiligheid plaats voor 4 airbags, ABS, EBD, ESP, Hill Holder en is de wagen uitgerust met een Radio/CD/MP3 speler en een Blue&Me TomTom navigatiesysteem. Ook aan het comfort werd gedacht, zo krijg je onder andere standaard bedieningsknoppen aan het stuur en een handmatige airco.

Onder de motorkap kan men starten met de 1.2 benzine met 69 pk, daarnaast is er nog een 1.4 benzine met 77 pk te koop. Wie liever dieselt kan kiezen voor de 1.3 MultiJet met 75 pk. De Punto MyLife wordt daarnaast ook uitgerust met de “Eco:Drive” software, waarmee de bestuurder zijn rijgedrag kan analyseren en bijschaven door een speciale USB stick in de USB poort te plaatsen. De tips kunnen daarbij ook direct op het Blue&Me TomTom scherm weergegeven worden. De Punto MyLife gaat in Italië vanaf 9.900 euro over de toonbank. (Via: ItaliaSpeed)

Lees onze rijtest met de Fiat Punto Evo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...