Lamborghini opent twee nieuwe dealers in China

New Showroom Lamborghini China
Lamborghini heeft twee nieuwe dealers geopend in China, het merk reageert hiermee op de grote vraag in het land.

Het gaat om een nieuwe dealer in Xiamen en Shanghai, wat het totaal op negen Lamborghini-dealers brengt in China en Hong Kong. Lamborghini CEO Stephan Winkelmann verklaart dat Xiamen één van de belangrijkste economische centra van China is en dat de nieuwe dealer in Shanghai de strategie om de sterke Oost-Chinese markt te bedienen kracht moet bijzetten. Het merk heeft dit jaar in vergelijking met 2009 een groei van 100% opgetekend in China. Het marktaandeel van het merk in sportwagens steeg er van 14,9% naar 23%.

De nieuwe dealers zijn dan ook belangrijk om de verdere groei van het merk in China te bewerkstelligen. Lamborghini heeft nu twee dealers in Shanghai en dealers in Xiamen, Guangzhou, Bejing, Chengdu, Hangzhou, Shenzhen en Hong Kong. Volgens Stephan Winkelmann is China de belangrijkste markt voor het merk aan het worden, het merk voorspelt dat de vraag de volgende jaren nog verder zal groeien.

Lamborghini Murcielago SV China Edition

Deel dit bericht:

3 reacties op "Lamborghini opent twee nieuwe dealers in China"

  1. BNNY 04-11-2010 om 13:33

    Zouden ze ook speciale verlengde versies krijgen?

  2. PJS 04-11-2010 om 13:39

    Laat ons hopen van niet 😉

  3. Niels 04-11-2010 om 19:18

    Het is te hopen dat het design ook niet ‘verchineest’ zoals de frontgrill van de nieuwe Maybach.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...