7.000.000 wagens in Vorst geproduceerd

Audi A1 Vorst 7.000.000 exemplaren
Vandaag is de 7.000.000 ste wagen van de band gerold bij Audi Brussels in Vorst. Het gaat om de nieuwe Audi A1 1.4 TFSI in het rood.

De Audi A1 1.4 TFSI in kwestie beschikt over 122 pk en werd uitgevoerd in de kleur Misano rood en beschikt over zilveren zijbogen. Er is bijzonder veel vraag naar de nieuwe Audi A1 en daarom werd de productie ervan verhoogd met 20%. Om op lange termijn met deze hoge vraag rekening te kunnen houden, wordt er 270 miljoen euro in de fabriek geïnvesteerd.

We hoeven het waarschijnlijk niet neer te schrijven, want het is niet echt moeilijk te raden dat de mensen in Audi Vorst zeer tevreden zijn met dit resultaat. Het laat toe om de jobs in de autosector, toch wel een sector die het moeilijk heeft gehad de laatste tijd, te verzekeren naar de toekomst toe. Per dag worden er zo’n 500 wagens gebouwd in Audi Vorst.

Audi A1 Vorst 7.000.000 exemplaren

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...