Aston Martin Lagonda gaat in productie

Aston Martin Lagonda
De CEO van Aston Martin, Ulrich Bez, heeft in Amsterdam laten weten dat de Aston Martin Lagonda in productie gaat.

Aston Martin zal vanaf heden dus ook SUV’s bouwen. De eerste SUV zal gebaseerd zijn op de Aston Martin Lagonda Concept, die een tijdje geleden op het autosalon van Genève terug te vinden was. Onderhuids zou hij weliswaar gebruik maken van de techniek van de Mercedes GL, een flink uit de kluiten gewassen SUV.

Op het eerste zicht lijkt het vreemd dat Aston Martin, een fabrikant van luxueuze sportwagens, beslist om een SUV te maken. Maar Aston Martin zelf is ervan overtuigd dat het deze SUV’s vooral zal kunnen slijten in het Midden-Oosten, Rusland en China. De Lagonda werd door de pers onthaald als een lelijke en compleet overbodige wagen. Wellicht zal het productiemodel er dus behoorlijk anders uitzien dan het concept, laat ons dit althans hopen. (via WCF)

Aston Martin Lagonda Concept

Deel dit bericht:

1 reactie op "Aston Martin Lagonda gaat in productie"

  1. kristof 01-11-2010 om 19:40

    Dus enkel de naam en het type blijft behouden. Hopen zo, want het prototype is inderdaad niet iets om trots op te zijn

Reageer

Reactie aan het plaatsen...