Kostprijs Hyundai ix20 bekend

Hyundai ix20
Hyundai heeft de prijzen van de ix20 bekend gemaakt, de wagen is er vanaf 14.499 euro.

Daarmee is de ix20 goedkoper dan zijn belangrijkste concurrenten zoals de Kia Venga, Citroën C3 Picasso en Opel Meriva. De ix20 is daarbij standaard voorzien van het Blue Drive pakket. Zo beschikt elke handgeschakelde ix20 over een Start/Stop-systeem, banden met lage rolweerstand, enkele aërodynamische aanpassingen, een alternator en een Blue Drive-badge. Dankzij het Blue Drive pakket bespaart de ix20 15% brandstof. De dieselversies van de ix20 komen hierdoor in aanmerking voor de 3% ecopremie die de federale overheid uitschrijft.

De ix20 is daarnaast het vierde model in de Hyundai line-up die het uitgebreide 5 Year Triple Care pakket krijgt. Dit omvat een waarborgpakket met 5 jaar algemene waarborg, 5 jaar reisbijstand met vervangwagen en gedurende 5 jaar gratis gezondheidscheck van de wagen. Helemaal uniek is de onbeperkte km-stand die aan deze 5 jaar waarborg zit. Dit uitzonderlijk argument is vooral in de fleetmarkt een toegevoegde waarde.

De Hyundai ix20 is er vanaf 14.499 euro, hiervoor krijg je de 1.4i Comfort met 90 pk. Wie wil dieselen kan vanaf 15.999 euro starten bij de 1.4 CRDi Comfort met 77pk. Zelf zouden we eerder kiezen voor de 1.4 CRDi met 90pk die vanaf 18.399 euro over de toonbank gaat. Hyundai biedt daarnaast nog twee uitrustingspakketten aan. De Facility pack biedt voor 1.200 euro manuele airco en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, terwijl het Luxury pack voor 2.500 euro onder andere cruise control, elektrische airco, automatische lichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, 16″ alu velgen, parkeersensoren en privacy glass combineert. De Hyundai ix20 wordt in het weekend van 26 november gelanceerd in België. Alle verdelers zullen tegen dan over een testwagen beschikken.

Hyundai ix20

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...