Fiat Mio en Uno Cabrio Concept in Sao Paulo

Fiat Uno Cabrio Concept
Fiat heeft op het autosalon van Sao Paulo in Brazilië twee nieuwe modellen voorgesteld.

Fiat is opmerkelijk sterk vertegenwoordigd op het autosalon van Sao Paulo, het merk is er dan ook de onbetwiste marktleider met een marktaandeel van 25%. Fiat viert daarnaast ook zijn 35 jaar aanwezigheid in Brazilië met de fabriek van Betim waar jaarlijks 800.000 eenheden van de band rollen. De wagens die er geproduceerd worden zijn voor het grootste deel voor de Latijns-Amerikaanse markt bestemd.

Op het salon toont Fiat twee nieuwe conceptmodellen: de Fiat Mio en de Fiat Uno Concept Cabrio. De Mio is het resultaat van een uniek project waarbij het designcentrum van Fiat in Brazilië ideeën en suggesties kreeg via het internet. De Fiat Uno is een bestaand model van Fiat dat enkel op de Braziliaanse markt beschikbaar is. Het model is uitermate populair (70.000 bestellingen sinds lancering in mei) en daarom heeft Fiat ook een cabrioversie laten ontwerpen die nu op het autosalon van Sao Paulo te bezichtigen is. Het gaat om een conceptmodel, maar gezien het goede weer in Brazilië lijkt een productieversie niet veraf.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...