Spyshots: interieur nieuwe Opel Zafira

nieuwe Opel zafira interieur
Opel is druk bezig met het afwerken van de nieuwe Opel Zafira, Opel’s grootste gezinswagen. Het interieur wordt er één dat typisch Opel is.

De Opel Zafira zijn interieur lijkt bijzonder sterk op het interieur dat Opel enkele jaren geleden introduceerde met de Opel Insignia. De middenconsole wordt in het mat zwart uitgevoerd. De achtergrondverlichting krijg een rode kleur. De lay-out van de (zee aan) knoppen zal gelijkaardig zijn aan die van bestaande modellen, maar toch afhangen van de verschillende functies die de Opel Zafira biedt. Ook de wijzerplaten van de Opel Insignia vinden we terug in de Opel Zafira. En dat is zeker geen slecht nieuws. Ze zien er namelijk behoorlijk fraai uit.

De buitenkant van de nieuwe Opel Zafira zou dan weer een stuk moderner worden dan het interieur. De Opel Zafira zou de boemerang-lichten van de Opel Ampera meekrijgen. Onder de motorkap zullen de belangrijkste motoren de 1.4 liter grote benzinemotor worden en de 2.0 liter grote dieselmotor. Op termijn zou de Zafira de techniek van de Opel Ampera overnemen en bijgevolg een elektrische wagen worden, die met behulp van een verbrandingsmotor opgeladen kan worden, waardoor hij een hogere autonomie krijgt dan zijn concurrenten. (via AW)

Nieuwe Opel Zafira interieur

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...