Maserati Quattroporte MC Sport Line

Maserati Quattroporte Sport GT S MC Sport Line
Maserati heeft een nieuwe versie van de Quattroporte klaar: de MC Sport Line.

De MC Sport Line is gebaseerd op het Quattroporte Sport GT S model, maar krijgt nog enkele extra’s van Maserati’s Corse race departement. De wijzigingen vinden we vooral binnenin, koolstofvezel vervangt de standaard houten afwerking op het dashboard, de consoles en de deurpanelen. Verder krijgen ook het instrumentenpaneel en de schakelflippers een koolstofvezel toets. Al laatste wordt het interieur nog van enkele MC Sport Line logo’s voorzien.

Het vermogen is niet toegenomen, er blijven dus 433 paarden komen uit de 4.7-liter V8, ook aan de buitenkant werd amper geraakt. Best jammer als je weet dat Maserati de MC badge eerder heeft gebruikt voor de lichtgewicht MC Stradale versie van de GranTurismo, die voorgesteld werd op het autosalon van Parijs. (Via: AutoCar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...