Autosalon Parijs 2010 in cijfers

Autosalon Parijs 2010
Het autosalon van Parijs is nu al eventjes voorbij, dus is het voor de organisatie tijd om terug te blikken.

En samengevat stellen de organisatoren dat het salon van dit jaar een succes was. In het totaal kwamen er 1.263.467 bezoekers een kijkje nemen naar alle nieuwigheden die te zien waren. En dat waren er behoorlijk veel. Het bezoekscijfer is overigens het hoogste dat gelijk welk salon voor kan leggen.

13.000 journalisten kwamen langs (3 van GroenLicht) en waren afkomstig van 103 verschillende landen. Samen maakten ze meer dan 120 uur TV- en radioverslaggeving voor de Franse media. De website van het salon kreeg maar liefst 5.000.000 hits te verwerken gedurende de festiviteiten. Het volgende Mondial vindt plaats in 2012, van 29 september tot 14 oktober om precies te zijn.

Jaguar CX75

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...