Spyshots: achterbumper BMW M5

Achterbumper BMW M5
Voor BMW-fans is het uitkijken naar de nieuwe M5, op een nieuwe foto zien we alvast de achterbumper van de nieuwe M5.

Dit testmodel werd gespot op BMW’s testfaciliteit in München en geeft direct twee zaken voor ons prijs. Eerst en vooral maakt de foto duidelijk dat de Blue Monte Carlo kleur beschikbaar zal zijn op de nieuwe M5, daarnaast krijgen we een duidelijk beeld van de achterbumper. Volgens het aloude M-recept vinden we er vier uitlaatpijpen terug en is er duidelijk plaats voor een diffuser tussen beide. De nieuwe M5 oogt alvast erg sportief vanuit dit standpunt.

Uit vorige spyshots werd al duidelijk dat ook de voorkant in de typische M-stijl uitgevoerd zal worden, met agressieve bumpers en grote luchtinlaten. Onder de motorkap zullen we hoogst waarschijnlijk vaarwel moeten zeggen aan de atmosferische V10-motor. In de plaats komt een TwinTurbo V8 die eerder ook al in de X5 en X6 M gebruikt werd. De BMW M5 zou wel meer dan de 555 pk uit deze modellen krijgen, verwacht wordt dat de M5 over 580 à 600 pk zal beschikken. We zijn benieuwd! (Via: BMWBlog)

Achterbumper BMW M5

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...