Onthuld: Facelift Dodge Journey

Dodge Journey Facelift
Dodge heeft de eerste details vrijgegeven van de gefacelifte Journey.

De gefacelifte Dodge Journey krijgt nieuwe bumpers, een nieuwe grille, LED achterlichten en 19″ lichtmetalen velgen. De grootste wijzigingen vinden we trouwens binnenin, zo zien we een nieuw dashboard, een vernieuwd instrumentenpaneel en een nieuw wiel. Het geheel oogt erg netjes en is zeker een verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Dodge heeft extra aandacht besteed aan het comfort met nieuwe stoelen, zachte armsteunen en meer zachte materialen voor het middenconsole.

Onder de motorkap wordt de 3.5-liter V6 vervangen door een 3.6-liter Pentastar V6, deze zorgt voor 283 pk en 352 Nm koppel. Dat is meteen 48 pk en 38 Nm meer dan zijn voorganger. Om de bestuurbaarheid te verbeteren hebben de ingenieurs daarnaast gekozen voor een nieuwe stuurinrichting, een verbeterde ophanging en betere banden. In Europa zal de Dodge Journey niet te koop zijn, hier zal deze gerebadged worden tot een Fiat.. Hierover krijgen we vermoedelijk later meer details. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...