Saab 9-5 krijgt update in 2012

Saab 9-5
Saab gaat de 9-5 een update geven in 2012, dat liet productbaas Christopher McKinnon weten aan What Car?

Saab zou werken aan een update die onder andere het rijgedrag en de besturing van de 9-5 moet verbeteren. Daarvoor zal het merk een nieuwe ophanging gebruiken. Daarnaast wordt ook de kwaliteit van de onderdelen opnieuw geavalueerd samen met de honderden onderdelenleveranciers die vroeger aan GM leverden. Als laatste zal het Zweedse merk ook het interieur van een update voorzien, om volledig de strijd aan te kunnen gaan met Audi, BMW en Mercedes.

De update van de Saab 9-5 mogen we in 2012 verwachten, volgend jaar zou Saab ook met een Break-versie van de 9-5 komen, die mogen we vanaf volgende zomer in de showrooms verwachten. (Via: WhatCar)

Saab 9-5

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...