Mansory doet de Range Rover Sport

Mansory Range Rover Sport
Een standaard Range Rover Sport volstaat voor ons, maar voor de Zwitsers van Mansory duidelijk niet..

Range Rover is dit jaar 30 jaar jong, en Mansory wil dit op een gepaste manier vieren met een nieuw tuningprogramma. Eigenaars van de nieuwe Sport kunnen bij Mansory terecht voor een volledige remake van hun wagen. Onder de kap krijgt de mastodont een kleine vermogensupdate van 30pk en 40Nm, dankzij een nieuwe luchtfilter, wat gesleutel aan het motormanagment en een nieuwe uitlaat.

Aan de buitenzijde gaat Mansory heftiger te het werk, zo krijgen we een volledig nieuwe bumperkit in het carbon met een extra grote luchtgaten en verticale LED-strips, wat de nieuwe mode lijkt te worden. Overigens wordt de wagen vooraan met 60 mm verbreed, achteraan verdikt de wagen zelfs met 80mm, waardoor er genoeg ruimte is voor de serene 23″ velgen.

Het interieur wordt ook grondig aangepast, zo is de combinatie van verschillende soorten leder best aangenaam, net zoals de kwalitatieve houtstrips en accenten. Dankzij het doordacht gebruik van badges zou iedereen moeten merken dat je met een Mansory rijdt zonder dat het te opzichtig wordt, toch aan de binnenzijde. Aan de buitenzijde kan niemand deze brutale verschijning onopgemerkt aan zich laten voorbijgaan. (Via WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Mansory doet de Range Rover Sport"

  1. Mrnix 21-10-2010 om 19:03

    Ftw! Voor d 1ste x in hun carrière geen verkrachting van een auto xD

Reageer

Reactie aan het plaatsen...