BMW M3 Competition Fire Orange voor Japan

BMW M3 Competition Package Fire Orange
Na de exclusieve BMW M3 Tiger Edition voor China, heeft BMW nu ook een speciale versie klaar voor de Japanse markt.

Nu krijgt ook Japan een BMW M3 Competition in Fire Orange, het gaat om een versie met zwarte 19″ velgen en erg veel zwarte details. Zo werden de luchtinlaten in de motorkap, de niergrillen en de uitlaatpijpen verdonkerd. Onder de motorkap vinden we de standaard 4-liter grote V8 met 420 pk, gekoppeld aan een BMW automaat met dubbele koppeling.

Binnenin krijgen de Japannezen een blinkende koolstofvezel afwerking voor het interieur, samen met een koolstofvezel kofferspoiler en koolstofvezel zijspiegels. Hoeveel dit specifieke model moet kosten is niet bekend, maar in Japan mogen ze zich verwachten aan een fikse meerprijs ten opzichte van een standaardmodel. (Via: BMWBlog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...