Australie krijgt speciale Mercedes edities

Mercedes AMG Australie - special editions
Op het autosalon van Australië heeft Mercedes twee speciale AMG edities voorgesteld, het gaat om een oranje C63 en een unieke SLS AMG.

De SLS AMG kreeg een unieke matzwarte kleur mee, het gaat specifiek om Night Black uit het exclusieve Designo kleurenpack. Extra accenten werden uitgevoerd in het donkerrood, waardoor het contrast mooi uitkomt. Qua prestaties zijn er geen wijzigingen, maar met 571pk komt de modale medemens zeker aan zijn trekken.

De Mercedes C63 AMG wordt omgedoopt tot Concept 358, en is voorzien van het AMG Performance Package Plus pakket waardoor het vermogen stijgt tot 480pk. Een sprint van 0 naar 100km/u is daarmee geklaard in 4,4 seconden. Qua koetswerkkleur opteren de heren uit Affenbach voor Pearl Orange, wat stiekem toch een kleine rip-off is van de BMW M3 GTS. Daar stond dat zeer goed, bij de Mercedes C63 AMG komt de kleur wat minder uit. Uiteraard kunnen smaken verschillen..

Behalve een hoog show gehalte wil AMG in Australië nogmaals hun C63 AMG onder de aandacht brengen, welke de meest verkochte AMG ginds is. Vanaf heden kunnen de Australiërs ook hun Performance Package Plus bestellen bij hun lokale dealer, waardoor ze nog wat meer kracht ter beschikking krijgen. (Via WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Australië krijgt speciale Mercedes edities"

  1. Mrnix 20-10-2010 om 19:01

    De ozzies hebben niet veel europese auto’s (ze zijn reus8ige fans van ute’s, soort verlaagde pickup met veel te grote motoren) maar als ze dan een europese auto kopen dan is het wel bijna altijd de sportiefste versie 😉

  2. TDB 21-10-2010 om 9:05

    Kwestie van ongeveer hetzelfde kleurtje te nemen als de M3 GTS..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...