Lexus CT200h F Sport

Lexus CT200h F Sport
Lexus heeft op het autosalon van Sydney de F Sport versie van de CT200h voorgesteld.

Het F Sport pakket zorgt naast sportieve looks ook voor een sportiever weggedrag. De voorkant van het F Sport pakket werd geïnspireerd door de Lexus IS-F, verder beschikt het F Sport pakket over een nieuwe achterbumper, sportieve lichtmetalen velgen en ‘F Sport’ badges. Ook binnenin vinden we een sportieve toets terug, met een F Sportstuur, sportpedalen, een nieuw instrumentenpaneel en privacy glas.

Om ook het sportief weggedrag te verbeteren beschikt de F Sport over een sportophanging. Deze ophanging zorgt volgens Lexus voor meer torsiestijfheid, minder vibraties en meer rijcomfort zonder extra gewicht toe te voegen. Het F Sportpakket zal vermoedelijk pas vanaf midden 2011 beschikbaar zijn, de Lexus CT200h is te koop vanaf 28.900 euro. (Via: Autocar)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lexus CT200h F Sport"

  1. BNNY 19-10-2010 om 11:18

    Ziet er goed uit!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...