Video: Ford Focus ST

Ford Focus ST
Ford heeft bewegende beelden van de Ford Focus ST losgelaten. We zien het oranje monster langs enkele verlaten bergpassen rijden.

Onder de motorkap van de Ford Focus ST ligt een 2.0 liter groot turboblok dat 250 pk genereert. De wagen beschikt naast een krachtige motor over brutale looks. Zijn feloranje kleur maakt hem alleszins opvallend en ook de uitlaat die in het midden van de wagen gepositioneerd werd, laat er geen twijfel over bestaan dat dit een sportmodel is.

Aan de binnenkant vinden we heerlijke kuipstoelen terug, sportpedalen en een speciale versnellingspook. De afwerking is prachtig, de naden van de wagen zijn in de buitenkleur uitgevoerd. Enkel jammer dat de Ford Focus binnenin last heeft van een zee aan knoppen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...