Eerste foto: BMW 6-Reeks Cabrio

BMW 6-Reeks Cabrio
De eerste foto van de BMW 6-Reeks Cabrio is gelekt. Eerder zagen we al een concept dat de BMW 6-Reeks moet aankondigen, nu zien we dat concept, maar dan zonder dak.

Dit model zou pas gezien mogen worden in januari. Dan vindt de Detroit Motor Show plaats en daar wil BMW uitpakken met dit concept. Jammer genoeg (of gebeurde dit met opzet) werd de BMW 6-Reeks Cabrio eerder al gespot. Deze cabrio beschikt niet over een hardtop, maar wel over een traditionele softtop. Op die manier kan er een hele hoop gewicht bespaard worden.

De BMW 6-Reeks zal wellicht in maart gelanceerd worden. In het begin van de zomer zou de BMW 6-Reeks Cabrio dan volgen. De vierdeurscoupé die op basis van de BMW 6-Reeks gebouwd zal worden, is voor het begin van 2012 bestemd. Die vierdeurscoupé zal wellicht verdacht goed lijken op het Gran Coupé Concept dat BMW eerder voorstelde. Onder de motorkap zullen er wellicht geen verrassingen liggen, we verwachten een hele hoop zes- en achtcilindermotoren. (via AE)

BMW 6-Reeks Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...