Nieuwe Chrysler 200 onthuld

Chrysler 200C
Chrysler heeft zijn nieuwe kleine sedan voorgesteld: de nieuwe Chrysler 200.

De nieuwe Chrysler 200 vervangt de Chrysler Sebring en zal aangeboden worden met een 2.4-liter grote viercilinder die gekoppeld wordt aan een automaat met vier of zes verzetten. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om voor een 3.6-liter groot V6-blok te kiezen die voor 278 pk zorgt, deze motor wordt standaard aan een automatische zesbak gekoppeld.

Hoewel deze Chrysler 200 behalve in het Verenigd Konijkrijk niet op de Europese markt komt is hij wel van belang voor de andere Europese landen. Deze Chrysler 200 zal bij ons namelijk hervormd worden tot een Lancia. De eerste indruk van de wagen is in ieder geval positief, de grote grille oogt mooi alleen missen we nog een extra designelement. Vermoedelijk zullen de Italianen dit wel tot iets mooier kunnen kneden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...