BMW zal X4 Concept al in 2011 voorstellen

Impressie: BMW X4
Volgens bronnen zal BMW reeds in 2011 een conceptmodel van de BMW X4 voorstellen, de productieversie volgt eind 2013.

De BMW X4 zal voor een groot deel zijn technologie en interieur met de X3 delen. Volgens bronnen wordt de X4 een zeer wendbare vierzitter die gezien zal kunnen worden als een kleine X6. De BMW X4 zal dan ook een stuk sportiever sturen dan de X3 en ook het design zal volledig naar deze sportiviteit verwijzen. We verwachten dus een stoere front, een coupé-achtige zijlijn, vier deuren en een forse achterkant.

BMW verwacht van de X4 dat het net als de X6 een verkoopsucces zal worden. Voor de X6 werd namelijk een verkoopvoorspelling van 40.000 stuks per jaar gemaakt, maar de verkoop liep op tot meer dan 80.000. Het motorgamma van de X4 zal vermoedelijk dicht aanleunen bij dat van de X3, een M-versie zal ongetwijfeld het motorgamma afsluiten. (Via: BMWBlog)

BMW X4 IMPRESSIE

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...