Prins Laurent koopt Abarth Punto Evo

Abarth Punto Evo
Uit goede bron hebben we vernomen dat Prins Laurent zich een Abarth Punto Evo heeft besteld, we kunnen hem moeilijk ongelijk geven.

Prins Laurent staat bekend als een autoliefhebber, vroeger had hij meerdere Ferrari’s en werd hij veelvuldig tegen te hoge snelheid geflitst. Laurent doet het nu een stuk rustiger aan, maar wil toch graag nog eens proeven van een sportieve Italiaan. De Prins heeft daarom een bestelbon getekend voor een Abarth Punto Evo, hij heeft het steigerende paard dus ingeruild voor een venijnige schorpioen.

We kunnen de Prins moeilijk ongelijk geven, onder de motorkap van de Punto Evo schuilt een 1.4-liter turbomotor die goed is voor 165 pk en 250 Nm koppel. Hierdoor sprint de Abarth Punto Evo van 0 naar 100 km/u in 7,9 seconden en haalt hij een topsnelheid van 213 km/u. De wagen is daarnaast relatief zuinig met een opgegeven verbruik van 6 liter/100 km. Wanneer de Prins zijn sleutels in ontvangst mag nemen is nog niet bekend, maar zodra hij ermee op de openbare weg verschijnt zullen we het ongetwijfeld geweten hebben.

Lees hier onze rijtest met de Abarth Punto Evo

Punto Evo Abarth

Deel dit bericht:

1 reactie op "Prins Laurent koopt Abarth Punto Evo"

  1. JV 13-10-2010 om 22:24

    Zalig!!! 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...