Porsche zet nieuwe modellen voorlopig op hold

Porsche Cajun
Nieuwe Porsche CEO, Matthias Mueller, heeft besloten nieuwe projecten als de Cajun en 356 Speedster tijdelijk in de wacht te zetten.

De nieuwe CEO wil eerst grondig onderzoeken hoe het bedrijf wil uitbreiden, of dat naar beneden, boven, rechts of links zal worden moet nu eerst intern besproken worden. Mueller wil deze vragen eerst beantwoord zien en wil hiermee een duidelijke business case opstellen.

Porsche zal dus gaan onderzoeken welke modellen nog in het gamma passen en welke modellen ook effectief nuttig zijn. Volgens Mueller moet het doel om de productie te verdubbelen tot 150.000 voertuigen onderliggend zijn aan de exclusiviteit die het merk moet behouden. Weinig verrassend als je weet dat er momenteel een resem varianten van de 911 worden gebouwd. De beslissing zal weliswaar geen invloed hebben op de nieuwe Boxster en de nieuwe 911 die in 2012 op de markt zullen worden gebracht. (Via: AutoCar)

Porsche

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...