Onthuld: Pagani Zonda 750

Pagani Zonda 750
Pagani heeft een unieke editie van de Zonda onthuld, het gaat om een specifiek exemplaar voor een klant uit het Midden Oosten.

De Pagani Zonda 750 is gebaseerd op de exclusieve Cinque Roadster, waarvan er vijf werden gemaakt. De Zonda 750 krijgt een paarse koetswerkkleur, een unieke luchtinlaat op het dak van de wagen en een gewijzigd design voor de achterruit. Het interieur werd ook volledig in het paars uitgevoerd.

Verdere details zijn jammer genoeg schaars, men speculeert dat het getal 750 staat voor het aantal pk dat deze speciale Zonda biedt. Als dit zou kloppen dan zou dit een flinke stijging zijn van het vermogen ten opzichte van de 669 pk die de standaard Zonda Cinque uit het 7.3-liter V12 blok kan halen. De sprint van 0 naar 100 km/u zou in dit geval in zo’n 3 seconden voltooid moeten zijn. (Via: Autocar)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: Pagani Zonda 750"

  1. bob 13-10-2010 om 14:48

    het zoveelste model van de zonda! Maak nu toch eens de nieuwe pagani!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...