Aston Martin Cygnet gaat in productie

Aston Martin Cygnet Concept
Gisteren stuurde Aston Martin een officieel persbericht over de productie van de Cygnet. Deze begint vanaf volgend jaar.

De Cygnet zal gebouwd worden in het hoofdkwartier van Aston Martin, in Gaydon. De wagen is volgens Aston Martin een perfecte oplossing om je op een elegante manier door de stad te bewegen. Hij moet de nieuwe benchmark worden voor compacte luxe. Bovendien laat de CEO van Aston Martin, Ulrich Bez, weten dat ook bij dit kleine wagentje geen enkel compromis gemaakt werd. Whatever we do, we do it right.

De compacte stadswagen kan in duizenden geuren en kleuren uitgevoerd worden. Personalisatie werd dan ook zeer hoog in het vaandel gevoerd bij Aston Martin. Onderhuids is de Cygnet gebaseerd op de Toyota iQ, op zich al een compact en plezierig wagentje dat bovendien behoorlijk wat rijplezier wist te veroorzaken.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Aston Martin Cygnet gaat in productie"

  1. Niels 12-10-2010 om 18:09

    He kijk een IQ, ah nee het is een Aston…
    Handig voor de rijkere man die zich wil voortbewegen in het steeds drukker wordende (stads) verkeer. Doch een kleine aanpassing qua motorgeluid denk ik.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...