Video: Lancia Stratos op het testparcours

Nieuwe Lancia Stratos
Michael Stoschek, CEO van Duitse onderdelenleverancier Brose KG, blies de Lancia Stratos nieuw leven in. De wagen wordt geperfectioneerd en daar hebben we een video van gevonden.

Op de video zien we hoe Tiago Monteiro, voormalig F1-piloot bij Jordan, het chassis van de nieuwe Stratos verfijnt op het Balocco testparcours in Italië. Of er meer dan één exemplaar komt en of Lancia mee zal helpen met de ontwikkeling van de nieuwe Stratos, is helemaal nog niet duidelijk.

Wel duidelijk is dat er onder de motorkap van deze 1.240 kg wegende sportwagen een V8-motor ligt met 510 pk. Dat zorgt niet enkel voor mooie prestaties, maar ook voor een subliem uitlaatgeluid. Volumeknop omhoog en genieten! De wagen werd overigens getekend door het designhuis Pininfarina. Pure passie dus!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...