Spyshots: Mercedes ML63 AMG facelift

Mercedes ML Facelift
Mercedes is bezig met de ML een facelift te geven. De ML63 AMG krijgt de splinternieuwe 5.5 liter V8 ingelepeld.

De looks van de nieuwe ML zullen lichtjes geüpdatet worden. De voorkant zal meer beginnen gelijken op de CLS, die de nieuwe familieneus draagt. We verwachten ook een LED-strook vooraan en ook de achterlichten lijken vervaardigd met behulp van de LED-technologie. Ook de grille van de facelift lijkt een stuk agressiever geworden.

De Mercedes ML63 AMG werd onlangs nog maar vernieuwd, dus we vermoeden wel dat de wijzigingen beperkt zullen blijven en dat vooral de motorische aanpassing het belangrijkste van deze update zal worden. In het begin van volgend jaar zou dit model te koop aangeboden worden.

Onder de motorkap komen er efficiëntere motoren. In het voornaam wordt de 6.2 liter V8-motor die zonder de hulp van turbo’s werkte, vervangen door een 5.5 liter groot V8-model dat wel gebruik maakt van turbo’s. Hierdoor slaagt het model erin maar liefst 544 pk te produceren, zeker niet mis! (via AB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...