Nieuwe impressie: BMW 1-Reeks M Coupe

BMW 1-Reeks M Coupe
Nu er nieuwe teasers vrijgegeven zijn, kunnen we jullie een nog accurater beeld geven van de BMW 1-Reeks M Coupé.

Het kleinste model van de M-familie wordt binnenkort onthuld, voor BMW-fans overal ter wereld een zeer spannend moment. De BMW 1-Reeks M Coupé zal namelijk de spirituele opvolger zijn voor de eerste generatie M3, een pure sportwagen zonder overtollig vet en met een aanvaardbaar prijskaartje. Designer Jon Sibal heeft een nieuwe impressie gemaakt van hoe de 1-Reeks M Coupé er precies zal uitzien. De wagen krijgt vooraan en achteraan M bumpers, een kofferspoiler, bredere wielkasten, 19″ M3 Competition velgen, grotere luchtinlaten aan de zijkant en een dak uit koolstofvezel.

Onder de motorkap van de BMW 1-Reeks M Coupé vinden we een aangepaste versie van de zes-in-lijn N54 twin-turbo benzinemotor, die in dit geval voor een vermogensoutput van om en bij de 345 pk zal zorgen. De 1-Reeks M Coupé zal daarnaast niet teveel gewicht in de schaal leggen, volgens de geruchten zou de wagen maximaal 1.500 kilogram wegen. De BMW 1-Reeks M Coupé zal in een gelimiteerde oplage van 2.700 stuks verkocht worden en zal in drie verschillende kleuren te bestellen zijn: Valencia Orange, Jet Black en Alpine White. De BMW 1-Reeks M Coupé zal als laatste enkel met manuele zesbak te bestellen zijn. BMW zal het instap-M-model vermoedelijk tegen het einde van het jaar onthullen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nieuwe impressie: BMW 1-Reeks M Coupé"

  1. Tim 09-10-2010 om 10:41

    Ziet er echt wel vet uit

Reageer

Reactie aan het plaatsen...