Win een rit in de meest efficiente BMW ooit

BMW efficientdynamics2 dontblogaboutthis
BMW’s teasercampagne voor de introductie van een milieuvriendelijk model biedt de mogelijkheid aan om mee te rijden met de meest efficiënte BMW tot nu toe.

Op de facebook-pagina van BMW kan je deelnemen aan een wedstrijd. Winnaars mogen meerijden als copiloot in het nieuwe, geheime model van BMW. BMW heeft meer dan 2.000.000 fans op facebook, je zult dus een flinke dosis geluk nodig hebben om te winnen.

De wagen waarin je mee zal kunnen rijden, is gebaseerd op een BMW 6-Reeks en draagt nog steeds de achterkant van dat model. De voorkant is dan weer vormgegeven naar het voorbeeld van de BMW EfficientDynamics conceptwagen. De wagen wordt hoe dan ook elektrisch/hybride, aangezien er op de filmpjes geen motorgeluid te horen valt.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Win een rit in de meest efficiënte BMW ooit"

  1. PJS 08-10-2010 om 10:20

    Spannend..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...