VW Eos facelift krijgt familiesnuit

Volkswagen VW eos facelift
De Volkswagen Eos heeft een facelift gekregen. Vooral zijn voorkant is veranderd en past zich aan de rest van de Volkswagen-familie aan.

De nieuwe voorkant is een stuk strakker geworden en draagt duidelijk het nieuwe Volkswagen-DNA. Aan de achterkant vinden we dan weer een nieuwe diffuser, een andere bumper en LED-lichten die de wagen een moderne look geven en ook aan de voorkant vinden we LED-lampjes terug, zij het in de vorm van een strook dagrijlichten.

Ook binnenin kan de nieuwe VW Eos extra luxueus worden aangekleed. Het nieuwe Premium entertainmentsysteem, de tweede generatie Park Assist en een Keyless-Go systeem zijn maar enkele van de nieuwe mogelijkheden die de Eos biedt. Om comfortabel te kunnen zitten in de zomer voorziet VW Cool-Leather, leer dat maar weinig opwarmt wanneer de zon erop straalt.

Dankzij een start/stop-systeem en remenergieregeneratie kan de Eos 2.0 TDI met 140 pk een besparing  van 0,7 liter per 100 km realiseren in vergelijking met zijn voorganger. De wagen zal voorgesteld worden op het autosalon van LA en beschikbaar zijn met motoren die vermogens leveren tussen 122 en 210 pk. De Duitse basisprijs bedraagt €27.975.

Deel dit bericht:

1 reactie op "VW Eos facelift krijgt familiesnuit"

  1. Seb 12-10-2010 om 12:46

    Een mooie verschijning vind ik. De neus vind ik opvallend ronder dan die van bvb de Polo.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...