Video: Maserati GranTurismo MC Stradale

Maserati GranTurismo MC Stradale
Enkele dagen na de onthulling van de GranTurismo MC Stradale in Parijs, heeft Maserati een nieuwe video vrijgegeven die de wagen in actie toont.

Het snelste model uit het Maserati-gamma beschikt over een 4.7-liter V8 met 450 pk en 510 Nm koppel, de motor wordt gekoppeld aan een MC Race Shift transmissie waarmee de wagen van 0 naar 100 km/u kan sprinten in 4,6 seconden, de topsnelheid bedraagt 300 km/u.

De GranTurismo MC Stradale kan daarnaast rekenen op enkele mechanische aanpassingen zoals een aerodynamische bodykit, een sportievere ophanging, Brembo remmen en speciaal ontwikkelde Pirelli banden. Daarnaast werd de achterbank verwijderd en vinden we vooraan koolstofvezel racestoelen terug. De GranTurismo MC Stradale weegt dankzij de aanpassingen 1.770 kilogram, 110 kilogram minder dan de GranTurismo S.

Configureer hier de Maserati GranTurismo MC Stradale.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...