Nieuwe BMW 1-Reeks M Coupe teaser vanuit Parijs

BMW 1-Reeks M Coupé Teaser Parijs
BMW heeft in Parijs enkele nieuwe teaserfoto’s vrijgegeven van de BMW 1-Reeks M Coupé.

Eerst werd gedacht dat BMW de 1-Reeks M Coupé op het autosalon van Parijs zou onthullen, maar BMW heeft besloten om de spirituele opvolger van de BMW M3 pas op het autosalon van Detroit begin volgend jaar voor te stellen. BMW toont vanuit Parijs wel nieuwe teaserfoto’s van de BMW 1-Reeks M Coupé. Op de foto’s zien we de bredere spoorbreedte en de lagere rijhoogte samen met de vier uitlaatpijpen achteraan en de achterbumper die duidelijk een M-kuur kreeg.

Onder de motorkap komt een licht aangepaste versie van de twin-turbo 3-liter zes-in-lijn motor uit de Z4 sDrive35is. Onder de motorkap zouden we 350 pk vinden, 50 pk meer dan de BMW 135i. Het vermogen zou via een manuele zesbak of een zeventraps automaat met dubbele koppeling naar de achterwielen gestuurd worden. Een licht aangepaste versie van het M3 differentieel doet de rest. (Via: Autocar)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Nieuwe BMW 1-Reeks M Coupé teaser vanuit Parijs"

  1. bob 07-10-2010 om 12:44

    Man, da ze den auto gewoon niet laten zien. Iedereen kan toch al rade hoe hij er uit zal zien!

  2. PJS 07-10-2010 om 13:00

    Inderdaad, maar het moet “spannend” blijven 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...