Eerste Maybach 57S Coupe door Xenatec klaar

Maybach Coupé Xenatec
Xenatec beloofde een tijdje geleden een coupé-versie van de Maybach 57S. Het eerste exemplaar is intussen geproduceerd.

Aan de buitenkant is de Maybach duidelijk herkenbaar, maar een stuk dynamischer dankzij zijn aflopende daklijn. Om dit te bekomen werd de B-stijl wat naar achter geplaatst en kregen de A-stijl en de C-stijl van de Maybach een lichtjes andere vorm. Kopers hoeven zich geen zorgen te maken, de wagen is door Maybach goedgekeurd en bijgevolg krijg je dus ook van hen garantie.

Onder de motorkap ligt een V12-motor die om en bij de 630 pk produceert. Dat de sprint van nul naar honderd niet lang duurt, hoeft niet te verbazen. De wagen kan op 21″ velgen staan en indien gewenst, kan je je Maybach Coupé laten pantseren. Standaard kostprijs van al dit moois: €675.000. Er worden 100 exemplaren gebouwd. (via WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Eerste Maybach 57S Coupé door Xenatec klaar"

  1. BNNY 04-10-2010 om 18:57

    Moet kunnen..

  2. PJS 04-10-2010 om 19:49

    Vetter dan de standaard Maybachs..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...