Parijs ’10: Nissan Townpod

Nissan Townpod
Nissan toont een compact en milieuvriendelijk concept op het autosalon van Parijs.

Nissan legde bij het ontwerpen de focus van dit model zowel op milieu- als gebruiksvriendelijkheid. De wagen stoot geen CO2 uit, aangezien hij op elektriciteit rijdt. Onderhuids beschikt hij over dezelfde technologie als de Nissan LEAF. Aan de achterkant primeert dan weer het gebruiksgemak, de wagen heeft er iets van een bestelwagen weg.

Het interieur is volgens Nissan zelf sober maar stijlvol en werd gebouwd met de slogan form following function in het achterhoofd. De bestuurder krijgt dan weer een futuristisch stuur en dashboard voor zich, het geheel ziet er niet onaardig uit. Opvallend is de plaatsing van de koplampen, deze zitten bijna aan de zijkant van het conceptmodel, maar lijken toch voldoende functioneel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...