Parijs ’10: BMW 6-Reeks Coupe Concept

BMW 6-Reeks Coupé Concept
Naast de nieuwe X3 heeft BMW ook de 6-Reeks Coupé Concept voorgesteld, de voorbode voor de nieuwe 6-Reeks.

Het conceptmodel houdt alvast vast aan de BMW tradities, we zien een lange motorkap, een korte overhang, vloeiende lijnen, brede heupen en de bekende Hofmeister knik. Het productiemodel zal niet zoveel afwijken van dit conceptmodel, vermoedelijk zullen we de definitieve versie volgend jaar mogen verwelkomen op het autosalon van Genève. Onder de motorkap zal er uiteraard plaats zijn voor zes- en achtcilinders.

De 6-Reeks Coupé Concept staat op 20″ velgen, beschikt als eerste BMW over volledig uit LED’s opgebouwde koplampverlichting en een 10,2″ groot iDrive display. De 6-Reeks Coupé Concept is trouwens een echte 2+2 zitter, daarbij hebben de voorste passagiers erg veel comfort en is de achterbank enkel in noodgevallen beschikbaar. De toekomstige 6-Reeks beschikt trouwens ook over een Head-Up Display en de bekende draaiknop in de middenconsole om alle functies te bedienen. Het geluid komt van een Bang & Olufsen systeem met in totaal 16 luidsprekers, want meer is beter.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...