Parijs ’10: Range Rover Evoque

Range Rover Evoque
De Range Rover Evoque breidt het gamma van Range Rover naar onder uit, met deze compacte, maar stijlvolle SUV.

De buitenkant is quasi volledig identiek als de buitenkant van de Range Rover LRX conceptwagen. Deze wagen werd dan ook op behoorlijk wat gejuich onthaald. Onderhuids is de wagen een stuk minder vervuilend dan zijn grotere broers. Hij beschikt over voorwielaandrijving en er bestaat zelfs een exemplaar dat minder dan 130 gram CO2 uitstoot.

Tegen 2011 zou dit model te koop moeten zijn, in eerste instantie wordt de driedeurs versie gelanceerd, maar later volgt ook de vijfdeurs versie die er volledig hetzelfde uitziet, maar dan natuurlijk wel over twee extra deuren beschikt. Aan de binnenkant vinden we een hele hoop mooie materialen terug en de wagen beschikt zelfs over de schakelknop die we van Jaguar kennen. Wel klein, niet pover!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Parijs ’10: Range Rover Evoque"

  1. jhonny crawford 01-10-2010 om 18:36

    nice
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...