Parijs ’10: Nieuwe Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva Nieuw Parijs 2010
Chevrolet staat ook met de nieuwe Captiva op het autosalon van Parijs, de wagen oogt een stuk agressiever.

De nieuwe Chevrolet Captiva kreeg een agressievere grille en een opgefrist interieur, daarnaast zijn er ook nieuwe motoren en transmissies beschikbaar. De wagen is beschikbaar met vijf zitplaatsen en met zeven zitplaatsen. De buitenspiegels beschikken overigens over een geïntegreerde pinker.

Er zijn vier nieuwe motoren beschikbaar voor de Captiva, twee benzines en 2 diesels. Langs benzinezijde gaat het om een 3-liter V6 met 258 pk of een 2.4-liter met 171 pk. Langs dieselzijde gaat het om een 2.2-liter grote motor met twee vermogensoutputs: 163 of 184 pk. Alle modellen zijn met vierwielaandrijving beschikbaar.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Parijs ’10: Nieuwe Chevrolet Captiva"

  1. Dimitri 01-10-2010 om 9:11

    not bad at all

Reageer

Reactie aan het plaatsen...