Parijs ’10: Citroen Lacoste Concept

Citroen Lacoste
Citroën toont in Parijs haar Lacoste Concept. Dit concept moet terugkeren naar de essentie van autobouwen en luidt een nieuwe modellijn in.

De Citroën Lacoste vormt namelijk het begin van een nieuwe modellijn die zal trachten elegantie en stijl te combineren met eenvoud en zuinigheid. Het concept luidt het begin in van een nieuwe budgetlijn van Citroën. Die eenvoud en zuinigheid komt namelijk samen met een voordelige prijs.

Dit model wil terugkeren naar de essentie van het autobouwen, we merken dan ook verschillende stijlelementen van vroegere Citroëns op. De gelijkenissen met de Citroën Mehari lijken ons niet minder dan treffend. Het uiteindelijke productiemodel zal wellicht slechts enkele stijlelementen van deze conceptwagen overnemen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...