Parijs ’10: Citroen C4 (Grand) Picasso facelift

Citroen C4 picasso
Citroën heeft de Citroën C4 (Grand) Picasso een kleine opfrisbeurt gegeven, die nu te bezichtigen is op het autosalon van Parijs.

Aangezien binnenruimte van groot belang is voor deze monovolume, besteedden de ingenieurs hier extra aandacht aan en installeerden ze een extra grote panoramische voorruit. Voor- en achteraan vinden we het nieuwe logo van Citroën terug en vooraan is de blik van de C4 (Grand) Picasso wat moderner gemaakt door het toevoegen van LED-dagrijlichten.

Het motorengamma werd iets zuiniger gemaakt. Citroën doet dit onder meer aan de hand van een start/stop-systeem. De zuinigste motor heeft voldoende aan 4,8 liter per 100 km en stoot slechts 125 gram CO2 uit per gereden km. Nog voor het einde van dit jaar zijn deze gefacelifte modellen beschikbaar bij de dealer.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...