Parijs ’10: Chevrolet Aveo

Chevrolet Aveo Nieuwe
Als laatste van 4 premières stond Chevrolet met de vernieuwde Aveo op het autosalon van Parijs.

De nieuwe Aveo krijgt opvallende stijlelementen, zoals een agressieve front, dubbele koplampen, forse zijpanelen en een oplopende schouderlijn. Dit alles zorgt er volgens Chevrolet voor dat de Aveo een sportief ‘hot-hatch’ uiterlijk krijgt, hiermee hoopt Chevrolet jonge consumenten aan te spreken. Om die jonge consumenten zeker niet teleur te stellen werd er ook aandacht besteed aan de rijdynamiek en werd het interieur vormgegeven met elementen die geïnspireerd zijn op een motorfiets. Verder is er ook ruimte voor een modern audiosysteem met USB, AUX en Bluetooth-aansluitingen.

De nieuwe Chevrolet Aveo krijgt een uitgebreid gamma viercilinder benzine- en dieselmotoren ter beschikking. Zo zijn er twee 1.2-liter  versies met 70 of 86 pk, een 1.4-liter met 100 pk en een 1.6 liter met 115 pk. De nieuwe Aveo krijgt een nieuwe 1.3-liter dieselmotor ter beschikking met 75 of 95 pk, uitgerust met Start/Stop technologie. De 1.4 en 1.6-liter motoren kunnen mogelijk met automaat geleverd worden, standaard krijgen alle motoren vijf- of zesversnellingsbakken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...